Látnivalók, szállások Horvátország, Magyarország és Erdély területéről
Kövessen minket:
Nyelvválasztó: DE

Vidéki Élmények

Zselici Lámpások Vidékfejlesztési Egyesület: Életkép a Bőszénfai Szarvasfarmról Dél-Borsodi Leader Egyesület: Hagyományőrző tánc

Meseszálló

  • Szobák száma: 8
  • Férőhelyek száma: 28
  • Fizetőeszközök: Készpénz, Erzsébet Kártya, SZÉP Kártya, Nemzeti Üdülési Csekk
  • Beszélt nyelvek: Magyar

Ha olyan helyet keresel, ahol pihenhetsz és feltöltődhetsz, jó hírünk van:
A Meseszálló stresszmentes övezet!

Kaposvártól 15 km-re délre, Szigetvár felé haladva jutunk el Bőszénfára. A Zselicség völgyben húzódik meg,szelíd dombok, erdőrengetegek ölelésében. A Meseszálló e páratlan festői tájban található. A házban családias környezet fogadja az idelátogatókat. A szobák meserajzokkal díszítettek, mely minden gyermek számára egy igazi „mesés” élmény. Minden szobához saját fürdőszoba tartozik! A Meseszállóban külön babajátszó szobát is kialakítottak a gyerekek részére. Tágas éttermükben házias ízekkel várják a vendégeket. A szép nagy kertben különböző játékok találhatóak: kerti mászókák, hinta, homokozó, és vitorlás hajó.

A Meseszálló ajánlható kisgyermekes családoknak, nagyszülőknek, unokáknak,óvodáknak, iskoláknak, napközis táborok szervezőinek, fél-, egész, akár több napos programokkal (pl.: póni lovaglás, íjászat, kézműves foglalkozások, traktoros túra stb.) és étkezési lehetőséggel. Céges csapatoknak, baráti társaságoknak tábortüzes bogrács és pincepartira, számháborús játékokra.

Kisállat simogató:
Ha szívesen megtanulod: hogyan kell gondozni, etetni az ormányos medvét, a mosómacit, a lovat, a pónit, a csacsit,a kecskét, a bárányt, a baromfikat, a nyuszit, a kutyát és a cicát.

Elérhetőségek

Meseszálló

Nyitva tartás: Előzetes egyeztetés alapján.

Cím: 7475 Bőszénfa, Kossuth Lajos utca 28.

Telefon: +36 82 370-756, +36 70 698-4830

Webcím: Megtekintés

Üzenet küldése

Kapcsolatfelvétel a szálláshellyel

A csillaggal (*) megjelölt mezők kitöltése kötelező.

Humán ellenőrzés

Képgaléria

Vissza az előző oldalra