Látnivalók, szállások Horvátország, Magyarország és Erdély területéről
Kövessen minket:
Nyelvválasztó: DE

Vidéki Élmények

Zselici Lámpások Vidékfejlesztési Egyesület: Életkép a Bőszénfai Szarvasfarmról Dél-Borsodi Leader Egyesület: Hagyományőrző tánc

Balogh Pince Vendégház

  • Szobák száma: 2
  • Férőhelyek száma: 2
  • Beszélt nyelvek: Magyar

Pince-présházunkat 1985-ben, az építészeti értékeket védve, vendégfogadásra is alkalmas módon építettük, illetve rendeztük be. Egyszerűen és praktikusan, a szőlőhegyi élet szokásainak megfelelően. A vezetékes víz és villany nélkül is - hagyományos és korszerű megoldások alkalmazásával - két napraforgós komfortot teremtettünk.
Az egy hektáros birtokon található szőlő, gyümölcsös, konyhakert, rét és erdő, valamint ritka különlegességként a szőlőhegy történetének mindmáig első és egyetlen (52 méter mély) kerekes kútja teszi teljessé a kínálatot. A területen sátorhelyek korlátlan számban kialakíthatók. A pince-présház és a melléképület minden zugát szabadon használhatják a vendégek, és a borospincét is kedvük szerint látogathatják. Igazi asztali örömöket nyújtanak a különféle sütési-főzési (rakott-és gáztűzhely, szabadtéri tűzrakó, grillező, kemence) alkalmatosságok, illetve kikapcsolódást a sporteszközök (asztalitenisz, tollaslabda, kispályás foci). A közeli Szentbalázson megtalálhatók az alapvető szolgáltatások, minden további elérhető a 20 km távolságra lévő megyeszékhelyen, Kaposváron.
A Somogy - Baranya - Tolna megyei hármashatár menti erdőség gazdag növény- és állatvilága, a kerékpáros és gyalogos túraútvonalak, az erdei források jó kiegészítő programot jelentenek. A három Dél-Dunántúli megye számtalan további lehetőséget kínál a hobby- és sportturizmus kedvelőinek (vadászat, horgászat, tenisz, golf, lovaglás, vízi sport, íjászat, sárkányrepülés, termál- és gyógyfürdők stb.), a történelmi, építészeti, népművészeti, és kulturális értékek iránt érdeklődőknek.
A Zselic, a Telekhegy és a Balogh Pince igazi örömeit kínálva hívjuk és várjuk - immár 1991 óta - a háborítatlan nyugalomra, kötetlen pihenésre és múltidéző romantikára vágyó vendégeinket.

Szolgáltatások:
-parkoló,
-kutya-macska bevihető,
-erdővel övezett hagyományos, romantikus szőlőhegyi pince-présház,
-két szoba tetőtérben,
-felszerelt étkező és konyha, boros pince,
-szabadtéri tűzrakó, grillező, kemence, kerekes kút, zöldséges kert, gyümölcsös, rét,
-kerti bútorok, labdajátékok,
-tusoló, WC külön épületben

 

Elérhetőségek

Balogh Pince Vendégház

Nyitva tartás: Május 1-től október 31-ig, előzetes egyeztetés alapján.

Cím: 7262 Kaposhomok, Telekhegy

Telefon: +36-1-355-7565

Webcím: Megtekintés

Üzenet küldése

Kapcsolatfelvétel a szálláshellyel

A csillaggal (*) megjelölt mezők kitöltése kötelező.

Humán ellenőrzés

Vissza az előző oldalra