Látnivalók, szállások Horvátország, Magyarország és Erdély területéről
Kövessen minket:
Nyelvválasztó: DE

Vidéki Élmények

Zselici Lámpások Vidékfejlesztési Egyesület: Életkép a Bőszénfai Szarvasfarmról Dél-Borsodi Leader Egyesület: Hagyományőrző tánc

Tekergő Bábszínház

Engedje meg, hogy néhány mondattal bemutatkozzam és ajánljam színházamat.1986 óta több bábszínházban is dolgoztam színészként, de 2008 óta a saját színházammal járom az országot és lépek fel, számos településen, nagyobb városok művelődési központjaiban, szabadtéri rendezvényeken. Bábszínházam fő profilja, visszahozni a méltatlanul elfeledett kesztyű bábos bábjátékokat. Talán Ön is emlékszik még a régi idők kedves és felejthetetlen figuráira a Futrinka utcából, Bródy Vera és Lévai Sándor által tervezett bábokra! Ezt a hangulatot igyekszem átadni és felidézni meséimmel, egy kicsit másképpen, a mai gyerekek ritmusában, interaktívan bevonva őket a történetbe! Meséimet 2 éves kortól ajánlom, 8-10 éves korig. További terveink között szerepelnek népmese feldolgozások, zenés darabok, természetesen a hagyományos bábszínházi elemekkel.

Az előadás időtartama kb. 40-50 perc. Építés-bontás:30/30 perc. A paraván elhelyezése nem okoz problémát, kisebb termekben is elfér. Saját hangosítással, világítással dolgozunk! Az áraink mérsékeltek és minden esetben a megrendelő anyagi lehetőségeihez igazítjuk, tekintetbe véve a gyermekek létszámát és az útiköltséget is. Több előadás rendelése esetén árengedményt biztosítunk!

 

Jelenleg repertoáron lévő mesék a következők:

  • Furfangos Mikulás
  • Cilike a hiszékeny egérke
  • A répatorta (Húsvétra)
  • Brekegi Barnabás és a nagy szemétkupac (Föld napja: április 22.)
  • Bundás Bocsok kalandjai
  • Bundás Bocsok karácsonya

 

Videók:

Elérhetőségek

Tekergő Bábszínház

Cím: Egerlövő

Telefon: +3670/420-7823

Webcím: Megtekintés

Képgaléria

Vissza az előző oldalra